Unelmapäivämme

(Päivittelen tänne pikku hiljaa yksityiskohtia häistämme kunnes koko paketti on valmis!)

  Unelmien päiväämme vietettiin 20.7.2013. Vihkiminen alkoi klo. 15.30. Pyhän Katariinan kirkossa.
 

Bestmanin virkaa toimittavat sulhasen 2 lapsuuden ystävää.
Kaasoina morsiammella on 2 jo lapsuudesta tuttua ystävää ja 2 maailman hirveimmässä työpaikassa tavattua ihanaa ystävää.

Isäni talutti minut alttarille ihanan Christina Perrin "A Thousand Years" urkuversion soidessa taustalla.


 (Tämä oli vielä ihanampi uruilla kuin pianolla soitettuna, 
voitteko uskoa?)

Parempaa pappia emme olisi voineet toivoa! Erittäin mukava mies, joka puhui meidän pienestä perheestä niin kauniisti ja hauskasti!

Isäni halusi antaa meille kirkossa häälahjan ja oli tilannut ala-aste opettajani esittämään meille kitaralla laulun Auringon lapset; "Heillä artehena kalliina on lempi rajaton. Kaksi onnellista lasta auringon!"


Kirkosta poistuimme saippuakuplaisten onnittelujen kera ja siirryimme juhlimaan kiven heiton päähän Katariinan Pappilaan.

Vanhaan matkalaukkuun rakennettu pöytäkartta kuistilla ohjasi vieraat pöytiin, jossa pöydän numeron kertoi nämä söpöt pienet maalaustelineet.Paikan vieraille näytti pienet hevoskärryrasiat, joiden sisältä löytyi meidän lahja vieraille, ja yksi illan ohjelma numero. Kenopeliin lipukkeet, jotka oli kääritty muumi-mietelauseisiin.
Pöytäkukat olivat kaikki luonnon antimia ja tarkoituksellisesti osassa pöydissä oli erittäin siistit ja huolitellut kimput ja osassa taas enemmän luonnon rönsyilyä. Kokonaisuutena toimi mielestäni erittäin hyvin.Juhlamme ruokalistalta löytyi:

Kahta erilaista ruokaisaa salaattia
(Kuskus- ja makaroonisalaatti)
2 erilaista lohta
Nakkeja 
Lihapullia
Monen juuston lajitelma
Rypäleitä
LeipävalikoimaKakkupöytää koristi maailman upein hääkakkumme, jonka muistelu nostaa aina veden kielelle. (Kiitos Kakkupuoti MariAnnika!)Ja tottakai kakun lisäksi jälkkäriksi oli tarjolla herkku-buffetin antimet ja hattarakonepiste.Morsiammen eli minun häämekko on tilattu Jenjenhouselta ja pitsiyläosan ompelin itse.
Nyt mekko odottaa päivää, että saan oman vaatehuoneen ja mekko sielät paraatipaikan.

Myös hiuskoru on tilattu netistä, kuten myös birdcage -huntukangas.
Huntu on siis itse väkerretty ja kampauksesta kiitän ihanaa kaasoani, joka ei ole kampaaja, mutta youtuben avustuksella loihti minulle upean kampauksen!Hääpäivän pitsikynnet taiteilin itse kynsitarrojen avulla. Helppoa kaunista. Kaunis vintage-henkinen kimppuni taiteiltiin
minulle kukkakauppa Fiorissa.


Komean sulhasen komea saketti vuokrattiin Pukuvuokraamo Sanelmasta.Kaasot tunnisti terälehdistä askarrellusta rannekkeesta, jonka jokainen heistä sai tehdä oman tyylisekseen. Bestmaneiltä löytyi vieheet takista.

4 kommenttia:

 1. Aaaaivan ihana tuo pappila! juuri sellaista tunnelmaa, mitä toivoisin omaltakin hääpaikalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pappila on kyllä todella idyllinen paikka kauniine piha-alueineen. Siksi se meidän juhlapaikaksi valikoituikin. :)

   Poista
 2. Heippa!
  Tähän voi olla hankala vastata, mutta tarjoillaanko teillä alkoholia häissä? Salliiko paikkanne sen? Ja kauanko juhlat voivat jatkua paikassa? Ihana blogi!

  VastaaPoista
 3. Ihana kuulla, että tykkäät blogista. :)

  Meille ei alkoholitarjontaa ole tulossa muuta kuin alkumalja. Tuolla Pappilassa siis se sallitaan ja tilannekohtaisesti myös ruokaviini on mahdollinen. Mutta boolit sun muut ovatkin sitten kiellettyjen aineiden listalla. :P

  VastaaPoista