keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Häämatka ahdistus!

  Viimeisenä kahtena päivänä olen valehtelematta käyttänyt reilut yli 10h yhteensä koneella istuen katsoen häämatkavaihtoehtoja. Haluaisin ehdottomasti häämatkan sijoittuvan heti häiden jälkeen, näin olen lukenut, että tuntuu kuin häät jatkuisivat monta päivää!

  Ensin oli ideana lähteä jonnekkin Kreikkaan. Näitä tutkittiin ja vertailtiin, katseltiin ensin valmismatkoja. Jotenkin valmismatka häämatkana tuntuu mukavammalta ajatukselta niin ei itse tarvitse stressata mistään. No valmismatkoja ei löytynyt yhtään meidän päivämäärillä. Eli sitten katsottiin mitä pelkät lennot olisivat tulleet maksamaan. Aivan liian paljon! Sitten sain idean katsoa mitä pelkät lennot maksaisivat Kyprokselle ja voitte uskoa, että silmät putosivat päästä kun ruudulle ilmestyi hinta: 192€/hlö! Sitten alkoi Kyproksen alueitten vertailut ja hotellien metsästys. Monen monen monen tunnin päästä alkoi kuva selvitä. Löydettynä oli täydellinen (vaikkakin suht hintava) hotelli loistavalla sijainnilla. Mielessä näkyivät vain nämä kuvat:


  Mutta sitten todellisuus iski! Kun innoissani aloin lentolippuja varata katsoin lentoaikaa tarkemmin. Lento olisi kestänyt yli 20h! :O Itse olen öitäni lentokentän penkillä nukkuen viettänyt, mutta tämä ei ihan ole sitä mitä häämatkaltani toivon. Kohtuullisilla lentoajoilla hinnat pamahtivatkin sitten 500€/naama. Ei kiva! Kertaakaan ei ole harmittanut budjetti häitä valmistellessa eikä pätkääkään harmita se että meille tulee erittäin pienen budjetin häät, mutta häämatka on asia erikseen. Kuitenkaan ei kaikkea pesämunaa haluaisi häämatkaan käyttää, mutta sitten taas häämatka on kuitenkin vain kerran elämässä, mutta kun rahaa ei ole niin ei ole. Ääääh!

  Edelleen tuo Kypros kyllä houkuttaisi rantojensa ja sukeltamis mahdollisuutensa vuoksi. Pitäisikö sitä sitten tyytyä vain huononpaan hotelliin (mutta kun on häämatkasta kyse!) vai keksiä taas kokonaan uusi kohde ja aloittaa hirveä vertailu rumba alusta.

  Vai pitäisikö vain antaa olla, relata ja odottaa, että sopiva tarjous tulee nenän eteen. Mutta jos se ei tulekkaan? En tiedä uskaltaako tässä asiassa luottaa kohtaloon vai pitäisikö ohjat ottaa omiin käsiin. Ja vaan jaksaa lukea ja vertailla ja etsiä tietoa niin, että tukka lähtee päästä.

  Kaikki muu hääsuunnittelu on tähän asti ollut vain ihanaa ruusuilla tanssimista ja pilvilinnojen rakentelua. No piti kai niitä vastoin käymisiäkin edes yksi tulla. :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti