keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Piiitkästä aikaa...

Ensimmäinen vuosipäivä takana! Omat vuosi sitten vietetyt häät siis vahvasti mielessä, ja vihdoin nyt lomalla tuntuu, että olisi oikeasti aikaa taas päivittää blogia.

Vuosi sitten häiden jälkeen fiilis oli mitä mahtavin ja useamman kuukauden kuljin hymyssä suin tuijotellen vain sormuksiani. Vaikka hää-aika oli mitä ihaninta aikaa, paluu arkeen oli syksyllä raadollisen todellinen. Todella tuntuu, että tämä kesäloma on nyt ainut hetki koko menneenä vuotena kun ehdin edes ajatella blogia. Tarkoituksena olisi siis nyt saada väsättyä tänne pientä koostetta meidän häistä.

Lisäksi blogia sai minut päivittämään pienoinen niin kutsuttu "post-wedding blues" -tunne. Omat häät on jo takana ja kaikilla muilla vasta edessä. Nyyh! :,( Tulee ihan tyhmä olo, mutta en voi tunteilleni mitään.


Onko kellään muulla ollut samanlaisia tuntemuksia kun minulla ja Monicalla?

2 kommenttia:

 1. Joo, nyt omat häät takana ja tunteet on aika ristiriitaiset. Toisaalta ihana että ne on ohi, saa rauhassa ilman huonoa omatuntoa käyttää illat vaikka leffan katsomiseen. Toisaalta, en (toivottavasti) enää ikinä saa pukea hääpukua, kokea sitä jännitystä ja ylpeyttä kun kävelen alttarille ja sanon kaikkien kuullessa "tahdon". Onneksi on muutaman kaverin ja sukulaisen häät edessä, ja saan ehkä olla mukana auttamassa. Jos sitä häähumua saisi jatkettua vielä, tosin vähän eri näkökulmasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkin muistan tuon kuinka heti häiden jälkeisellä viikolla tunteet oli nimen omaan ristiriitaiset! Samaan aikaan maailman onnellisin, mutta myös sellainen "nyt jo se on ohi" -olo.

   Olisipa itsellänikin tiedossa jotkut kaverin häät niin saisi niitä fiilistellä! :)

   Poista