sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Mekko on saapunut!

  Ihana häämekkoni saapui viimein! Mutta ihan ongelmitta ei tällä kertaa selvitty sillä mekon selkämyksestä puuttuivat ne ihanat napit, jotka olivat minun mielestäni yksi tärkein osa! :( Ja selkämyksessä oli pienoinen ruskea tahra. Onneksi kuitekaan ei mitään tämän vakavampaa mekko oli ihana päällä. Tuo tahra ei minua haittaa kun on niin minimaalisen pieni ja ehkä lähtee poiskin. Napitkin on aika helppo itse lisätä. Ongelmana vaan se, että mistä löydn tuollaisia norsunluun värisiä satiinipäällysteisiä nappeja kohtuu hintaan! Eurokangas on tarkistettu ja siellä ei ainakaan ollut.
  Laitoin Jenjenhouselle viestin ja vaadin korvausta sekä kysyin voisivatko lähettää puuttuvat napit. Saa nähdä miten käy!


  Olen mekon saapumista odotellessa käynyt etsimässä sopivaa pitsiä mekon ylä osan ompeluun, tuloksetta. Nyt kuin kohtalon tarkoittamana heti mekon saavuttua oli Eurokankaaseen tullut aivan ihanaa pitsikangasta. Ja metri hintana vain 5,90€! 
  Tänään kävin kirjastosta metsästämässä kaavoja ja yhden hyvän oloisen löysinkin. Jännittää aloittaa ompeleminen. Suurin pelko on, että mokaan ompelun perusteellisesti ja sitten tuo ihana pitsi onkin päässyt loppumaan. Pitäisiköhän hakea toinen metri varmuuden vuoksi...


  Päivitystä: Jenjenhouselta tuli vastaus, että saan 25% alennusta mekosta, eli melkein 44€. Olen erittäin tyytyväinen. :) Nyt vain täytyy metsästää satiinipäällysteisiä ivoryn värisiä nappeja jostain!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti