torstai 1. marraskuuta 2012

Vihkisormus

  Vihkisormusta olen nyt metsästänyt ympäri kaupungin. Olen löytänyt unelmieni sormuksen netistä, jonka hinta oli alle 300€. Nyt tämä kuva mielessäni olen ravannut kultasepän liikkeissä turhaan. Tämä unelmieni sormus on kaksivärinen pitsisormus; keltakultaa ja valkokultaa sekä timantteja. 
  Pitsisormukset ovat valitettavan harvinaisia ja niitä ei tunnu löytyvän mistään. Kaksi rumaa kultaista pitsisormusta olen löytänyt. Ne molemmat olisivat maksaneet alle 300€. Sitten kauniit pitsisormukset ovat maksaneet lähemmäs 1000€ eivätkä nekään ole olleet täydellisiä.
  Ainuaksi vaihtoehdoksi jää siis sormuksen teettäminen. Se on siis varma, että sormuksessa tuo 300€ budjetti ei tule pitämään, mutta aika utopistinenhan tuo oli alun alkaenkin. Nyt siis vain kultasepille yhteydenottoja!

3 kommenttia:

 1. Teidän häissä näyttää olevan sama teema kun meilläkin, kivaa löytää joku muukin joka haluaa unelmiensa häät suhteellisen halvalla! :) Tosin meillä veny budjetti nyt 5000 euroon, kun tuntuu ettei mistään saa vaan halvemmalla.

  Tosta sun sormuksesta! Kannattaa kattoa Chantin nettisivuilta, muistaisin nähneeni siellä kohtuuhintaisia pitsisormuksia. Sait muuten uuden lukijan!

  VastaaPoista
 2. Kiitos samoin sait itse myös uuden lukijan! ;)

  Päivittelin juuri, että nyt on kultasepälle alustava tilaus sormuksesta tehty ja 3D mallin kuvia odottelen. :P

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla! :) Päivittele sit niitä heti tänne!

  VastaaPoista