keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Askartelun tuloksia

  Askartelu kärpänen tuli ja puraisi ja tässä tuloksia. Lähes kaikki materiaalit ovat kierrätettyjä. Viireihin ja kirjaimien etuosaan on käytetty printattua scrap-paperia, jonka sulho sai kolussa tulostettua ilmaiseksi. Eli eko-askartelua ja vielä hintaan 0€. :)


Tässä viirit herkkubuffettiin!
Huono valokuva ei näytä ihanien papereitten yksityiskohtia. :/




  Nämä vaalenpunaiset kukkaset on tehty kierrätetystä silkkipaperista. Maalasin vesiväreillä valkoisen paperin vaaleanpunaiseksi ja leikkelin ja liimailin melkein 100 kukkasta. Kukkasten tarkoitus olisi tulla osaksi pöytäkoristelua.  Jos tämä ajatus toteutetaan, niin jokainen kukka saa keskustakseen pienen ivoryn värisen helmen. Testasin ja niistä tuli aivan ihanan näköisiä. En vain vielä raaskinut helmiä kiinnittää, jos tämä idea ei toteudukkaan.

  Ajatuksena olisi tehdä siis lasipurkeista maljakoita, joihin kiertää pitsiä ympärille. Maljokkoon tehdä kukkakimppu käyttäen oikeaa murattia ja hopeahärkkiä, ja hopeahärkkipalloon kiinnittää näitä silkkipaperikukkasia.



  Aikaisemmin kerroin kirjain ideasta, jonka poimin häämessuilta. Sanoista teoiksi ja tässä ne nyt ovat. Taaskin huono kuva vääristää värejä. :/ Kirjaimet pääsivät kirjahyllyn päälle odottamaan häitä. :)

  &-kirjaimeen löysin vahingossa tuon aivan ihanan päällysen. En muista enää millä hakusanalla googlasin, mutta kuvahausta tuli eteeni paperi, johon oli kerätty vanhoista sanomalehdistä poimittuja sekalaisia hääilmoituksia.

5 kommenttia:

 1. Aivan tosi ihania askarteluja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja pakko heittää vielä lisäksi, että jos on suunnitellut päällystää purkkeja pitsillä, eikä tiedossa ole, mistä sitä saisi halvalla/ilmaiseksi, niin myös kakkupaperit on tosi nättejä ja aika edullisia :).

   Katso esim. http://pinterest.com/pin/48484133458031608/ tai http://pinterest.com/pin/573012752558683082/

   Poista
 2. Aivan tosi ihanasti kiitos! ;D

  VastaaPoista
 3. Ihania juttuja oot tehnyt! Ei voi kuin arvostaa kun jaksat noin paljon näpertää! <3

  VastaaPoista