tiistai 19. helmikuuta 2013

Hääpainajaisia

  Lisäilin tänään blogiini muutamia uusia osioita, joita kirjoittelen enemmän paremmalla ajalla. Tehtävälistan tein tänään ja iski pienoinen paniikki.
Häihin on nyt 5kk ja 1 päivä ja kuinka vähän oikeasti on valmiina! Onneksi suurin osa To do -listalta on sentään jo suunnitteilla ja aluillaan eli onneksi on sanonta hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

  Ajatus siitä, että kirjoitan kaiken mitä pitää muistaa ja tehdä (jos nyt muistin listaan lisätä kaikein mitä pitää muistaa ja tehdä) syntyi painajaiseni jälkeen. Niin ahdistavan todentuntuinen uni, jossa häät alkoivat puolentoista tunnin päästä ja arkivaatteissa vielä hengailin kaverin luona ja tajusin, että kengätkin ovat vielä maalaamatta. Tässä siis seuraava tehtäväni; hoitaa vanhojentanssikengät hääkuntoon!


  Mieskään ei ole hääpainajaisilta välttynyt. Yhtenä päivänä kun häntä menin päiväunilta herättelemään niin sain vastaukseksi unisen kiukkuisen tokaisun: "Et tee niitä vaaleanpunaisia mekkoja nyt enempää kun ei sinne kuitenkaan tule, kuin vähintään kaksi sun kokoista ihmistä!" Mies oli nähnyt unta, että minä ompelen kaikille vieraille juhlavaatteetxD

4 kommenttia:

 1. Voi ei tuota miehen painajaisunta xDD

  VastaaPoista
 2. Mäkin oon nähny jo hääpainajaisia :) Mulla myös vähän samantyylinen, siinä meillä oli vihkiminen puolen tunnin päästä ja mulla ei oltu hiuksia laitettu, ei meikattu ja pukuakaan ei ollu viel ees päällä ja raivoon miehekkeelle et et voi olla nyt kaupassa ostamassa makkaraa ku pitäis olla jo matkalla kirkolle :D

  VastaaPoista
 3. Jenna: Varmaankin on myös monelle muulle morsimammelle tuttu tuo meidän painajainen. :D
  Ahdistavaa jos oikeasti tulisi kiire hääpäivänä. :/ Ei parana nukkua pommiin. :P

  VastaaPoista
 4. Moikka, Lalu.

  Nyt sain pillietiketti linkin toimivaksi osoitteessa:
  http://sinunikuisesti.blogspot.fi/2012/08/diy-paperipilli-koristeita-vol-2.html

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista