maanantai 15. huhtikuuta 2013

12kk leikki

  Aloin väsäämään häihimme lappuja 12kk leikkiin ja järkytyksekseni lueskelin netistä kuinka tätä leikkiä dissataan kaikkialla ja anotaan häitään suunnittelevia olemaan ottamatta tätä kamalaa kulunutta maailman pitkästyttävintä leikkiä häihinsä.

  Jos joku ei tiedä niin leikissä häävieraille annetaan erilaisia tehtäviä eri kuukausille vuoden mittaan toteutettavaksi. Minusta tämä kuulostaa aivan ihanalta. Itse näen jo kuinka istumme jonkun vieraan kanssa grillaamassa avioparina vuoden päästä. :D Itse jos häissä vieraana saisin jonkun tehtävän niin olisin onneissani ja oikein haluaisin panostaa toteuttamiseen (paitsi siivoamis tms. tehtävissä). Ja vaikka suurin osa tehtävistä vierailta jäisikin toteuttamatta niin edes muutama yllätys vuoden aikana olisi ihana!

  Meille tämä leikki nyt kuitenkin tulee seuraavanlaisella toteutuksella. Kerrotaan leikin idea, jonka jälkeen valitaan vapaaehtoiset (joita toivon mukaan tulee yli 12 x). Vapaaehtoiset menevät piiriin ja piirissä musiikin tahtiin kiertää pussukka. Aina musiikin lakatessa soimasta se, jonka kädessä pussi on nostaa sieltä lapun. 

Tälläiset laput meille askartelin:


  Ne joita leikkimien ei vähempää voisi kiinnostaa saavat oleilla ihan rauhassa muualla, mutta haluan häissä kuitenkin niille, jotka seuranumeroista pitävät tarjota edes jotain ohjelmaa ja tämä leikki tulee nyt olemaan yksi niistä. Itse olen nimittäin kaksissa häissä elämäni aikana ollut ja jotain tekemistä/ohjelmaa molemmissa kipeästi kaipasin. Ainut asia mitä näistä häistä mieleeni on jäänyt niin loputon odottaminen ja tylsyys. Ja hirvein ajatus itselleni olisi se, että joku sanoisi meidän häistä jälkikäteen, että ne olivat ne tylsät häät. :o Siksi ajattelen, että yhteisleikkejä tai muuta vastaava olisi hyvä edes jotain olla niille, jotka eivät osaa itse itseään vihdyttää. :)

  Tuleeko/tuliko teille muille leikkejä häihinne? Ja sanokaa oma sensuroimaton mielipiteenne tuosta 12kk leikistä.

6 kommenttia:

 1. Tuo on minusta kiva leikki, sellainen hyvän mielen leikki. Toisin kuin lakanantaittelu, morsiamenryöstö tai muu nolausleikki.

  Meillä vielä mietitään ohjelmaa...

  VastaaPoista
 2. Tämä leikki on ollut yksissä juhlissa, joihin osallistuin ja pidin jo tuolloin ajatusta hauskana. Ihanat laput olet saanut aikaiseksi! Mielestäni mukava leikki ja luulisi, ettei kenelläkään ole mitään nokan koputtamista.. Jos ei miellytä, ei ole pakko osallistua. Teidän häät, teidän ohjelma ;)

  VastaaPoista
 3. Kiva leikki! (Saako "varastaa" idean?) :D Laitanpa idean itsellekin muistiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saat "varastaa" idean, etenkin kun itsekkin olen sen jostain foorumilta varastanut. Ja saat minun puolestani käyttää myös noita tekemiäni lappuja jos tykkäät. :)

   Poista
 4. Ihan hauska leikki. Itse en ole tuota yksissäkään häissä leikkinyt. PLUS olet tehnyt nuo tehtävälappuset todella hyvällä maulla! Vieraidein ei siis selvästikään tarvitse ryhtyä mihinkään maatamullistaviin operaatioihin toteuttaakseen tehtävät. :)

  VastaaPoista
 5. Meillä oli siskon häissä tämä vuonna kivi ja kirves, hauskaa tuntui kuitenkin porukalla olevan. :)
  Itse mietin jos ymppäisi tämän leikin siihen juhlapaikan pihalle siksi aikaa jos/kun meistä otetaan kuvia vihkimisen jälkeen..kaaso(t)/bestman(it) vetäisivät leikin.

  VastaaPoista