tiistai 9. huhtikuuta 2013

Se ihana First Look!

  Hääblogi-maailmassa törmäsin ensimmäisen kerran näihin First Look -kuviin. Kun näin näitä kuvia halusin meille ehdottomasti kuvauksen ennen vihkimistä. Tämän uuden ajatuksen herättämän ensi huumaan haihduttua aloin järkeillä, että sitten pitää olla niin aikasin valmiina ja, että sitten paikalle saapuneet aikaisin liikkeellä olevat vieraat tulevat siihen pällistelemään jne.

  Mutta eilen törmäsin vahingossa vivas.fi sivuston juttuun näistä First Look -kuvista. Ovat ne vaan niin ihania. Pakko myöntää, että kyyneleet nousivat silmiin taas näitä katsoessa.


   Joka tapauksessa otetaan me kuvat sitten ennen tai jälkeen vihkimisen niin tälläisen kuvan haluan. Seremonian aikana on vaikea saada molemmista hyvää kuvaa eli sitten kuvattaisiin vain sulhasen ilme. Voisihan tämän kuvauksen toteuttaa ennen vihkimistäkin vaikka kirkon pihalla. Muutenkin ajattelen, että jos näkisimme toisemme ennen alttaria niin jännitys ei olisi kirkon sisällä ihan niin suuri, mutta sitten haluaisin, että se olisi juuri ennen eikä yhtään aikaisemmin.

2 kommenttia:

  1. Oi! En olekaan näihin ennen törmännyt, tosi kivoja ja koskettavia! :)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania! Täällä on just yks morsian tippa linssissä! :')

    VastaaPoista