keskiviikko 8. toukokuuta 2013

BlogLovin'

  Ajattelin tänään kirjoittaa bloggaamisesta ja siitä mitä blogini minulle merkitsee. 

  Ajatus lähti siitä, kun silmääni pisti tuon bloggerin etusivun tilastoissa tämän päivän uskomaton piikki kävijöissäni, yli 460 kävijää! En mitenkään erityisemmin seuraa noita kävijämääriäni tai muita, mutta tuon piikin johdosta aloin paneutua asiaan enemmän. Yleisesti minulla on kävijöitä päivässä 100 molemmin puolin, ei kuitenkaan ikinä ennen yli 200 kävijää ole ollut. Haluaisin niin kovasti tietää mistä tämä yht'äkkinen väenpaljous voi johtua! :D  Kun blogia aloin kirjoittaa tein sen täysin omaksi ilokseni, enkä rehellisesti edes uskonut kenenkään koskaan löytävän tätä pientä halpishäitä käsittelevää blogiani, täältä netin ihmeellisestä maailmasta. Toisin kuitenkin kävi seuraajia minulla on 35 (kiitos teille kaikille saatte hymyn huulilleni) ja kävijälaskuri näyttää kohta 13000. Vieläkin teen tätä täysin itselleni ja omaksi ilokseni, mutta olen myös iloinen siitä, että blogistani on ilmeisestikkin ollut iloa ja hyötyä myös muille. :)

  Mistä ihmiset sitten löytävät blogini? Itse en sitä missään mainosta. No bloggerin mukaan Häähullu Miloun -blogin kautta (jos et vielä ole tutustunut tähän hääblogiin niin suosittelen! :). Toisiksi eniten kävijöitä blogiini tulee facebookin kautta?! Siis ??? Mitä ihmettä tämä tarkoittaa? Itse en ainakaan facebookkiin sanallakaan ole maininnut blogistani (paitsi kaasoilleni yksityiskeskusteluissa linkannut). Tarkoittaako tämä siis, että joku muu on linkittänyt blogiania facebookiissa vai mitä?


  Olen myös huomannut, kuinka hyödylliseksi blogin pitäminen on oikeasti osoittautunut. Ilman blogiani moni omista ideoistani olisi jäänyt tässä matkan varrella unholaan. Ja ilman teidän muiden hääbloggaajien blogeja olisi niin moni hyvä vihje ja  inspiraatio jäänyt kokonaan saamatta. <3

Onko teille muille ilmennyt outoja ihmetyksen aiheita blogiinne liittyen?

6 kommenttia:

 1. Hih, minä ainakin bongasin tämän linkityksen: https://www.facebook.com/Haatfi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä tiedosta! :D No tämä selittääkin tuon piikin. Muuten olisi kyllä jäänyt vaivaamaan! :P

   Poista
 2. Mä olen bongannut blogisi tuolta Häähullun haaveiluja -blogista :) Ja minusta on ollut kiva lukea blogia jossa järjestetään aika erityyppisiä häitä mitä itselläni, ja nähdä ja saada inspioraatiota noin käsistään kätevältä tyypiltä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! ^^

   Itsekkin tykkään blogeissa nimen omaan lukea myös niistä häistä, jotka ovat täysin meidän häistä poikkeavat. :)

   Poista
 3. Häät.fi jakoi tuon koiraan liittyvän tekstin sivuillaan facebookissa ja se sit näkyy kaikkien seinällä jotka ovat kyseisestä sivusta tykänneet(eli varmaan aika monta ensi kesän morsianta) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kuulinkin tosta jo, onneks! Muuten olisi kyllä toi kävijämäärän syy jäänyt kummittelemaan.

   Kiva kun jätit kommentin niin löysin blogisi! :)

   Poista