torstai 9. toukokuuta 2013

Jotain käytettyä...

  Myös häitä järjestäessä yhä useampi miettii häidensä jättämää hiilijalanjälkeä. Myös itse lukeudun tähän joukkoon. Oiva tapa keventää askelta on tutustua erillaisten hääkirpputorien tarjontaan. Ja kirpputoreilla shoppaillessa kukkaron ei tarvitse keventyä yhtä paljon jalanjäljen mukana. 

  Tässä muutamia vinkkejä hääkirppiksistä, jotka itse tiedän. Lisää linkki-vinkkejä otetaan vastaan! :)

  Helsingissä avattu Lovebirds myy käytettyjä hääpukuja. Itseäni harmittaa niin paljon, ettei kyseinen liike avannut oviaan jo vuosi sitten. Silloin olisin aivan varmasti käynyt vierailulla kyseisessä liikkeessä.


   Käytettyjä hääpukuja löytää myös Tampereelta Something Old:sta.  Hääkirpputoreista varmaankin suosituin löytyy Naimisiin.infon foorumilta. Kirpputorilla myyminen vaatii rekisteröitymistä. Itsekkin olen täältä muutamia koristeita häihimme ostanut. 


  Toinen hääfoorumi-kirppis löytyy Amoriinilta. Itse koen tämän paikan kuitenkin valitettavan sekaiseksi. :/ En siis itse jaksa ikinä täällä käydä tarjontaa katsastamassa.


 Facebookista löytyy yllätävän vähän jäseniä kerännyt Hääkirpputori. Itse koen kuitenkin tämän paremmaksi ja turvallisemmaksi paikaksi myydä/ostaa tavaraa kun nuo foorumin kirppikset. 13.5-19.5 facebookin Hääkirpputorilla on alkamassa keväthulina, joihin pääsee osallistumaan liittymällä kyseiseen ryhmään.
  Onko teillä muilla tarkoitus pienentää hääbudjettia häiden jälkeen ostamalla käytettyä tavaraa tai/ja myymällä häätavaraa eteenpäin?

2 kommenttia:

  1. Meilläkin on SomethingOldissa Tampereella alusta alkaen ollut käytettyjen hääpukujen myynti :) Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/SomethingOldHaatjaJuhlat pidämme myös yllä kansiota josta näkee sillä hetkellä myynnissä olevat käytetyt puvut, ja siellä voi myös esittää kysymyksiä koosta yms ja sopia sovitusaikoja. Jos on siis kauempaa eikä pääse aina myymälälle katsomaan millaisia pukuja on taas myyntiin tuotu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei. Lisäänkin heti tuohon listaan vielä tämän! Itselleni jo liian myöhäistä, mutta jos jollekkin muulle olisi apua tästä! :)

      Poista