torstai 20. kesäkuuta 2013

Arvonta!

  Blogini laskuri näytti uskomatonta yli 20000 kävijän märää. Lukijoiksenikin on liittynyt jo 51 henkeä. Ajattelin, että tämä jos joku on nyt arvonnan paikka!

  Kävin itse viikko sitten hammaslääkärissä puhdistamassa hampaani juhlakuntoon ja samalla linjalla on hyvä jatkaa myös tässä  järjestämässäni arvonnassa...

  Arvonnan kohteena siis hampaidenvalkaisukynä!
  Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tätä kirjoitusta. Samalla olisi mielenkiintoista kuulla oletteko te valkaisseet aikaisemmin hampaitanne ja miten? Tasapuolisesti yksi arpa/osallistuja. Anonyymit muistattehan laittaa myös s-posti osoitteenne.

   Arvonta suoritetaan 8.7. 

21 kommenttia:

 1. Mukana arvonnassa! En oo vielä kokeillut koskaan hampaiden valkaisua, mutta suunnitelmissa olis kyllä ennen häitä kokeilla saada hammasrivistöä vähän vähemmän kellertäväksi ;) punaviini ja kahvi ei ikävä kyllä auta hääkelpoisten hampaiden hankinnassa...

  VastaaPoista
 2. Mukana myös! :) En ole koskaan valkaisuut, eikä valkaisu ole itseasiassa käynyt edes minun mielessä. Mutta nyt kun ajattelee, niin kai se ihan hyvä olisi tehdä hääpäiväksi jotain pientä ehostusta hammaskalustoonkin!

  VastaaPoista
 3. Mukana! En ole koskaan valkaissut, mie en ollu asiaa ees pohtinu kunnes sulho (perus suomalainen metsästäjä maalais"juntti") kysyi, että pitäiskö meidän käydä hampaiden valkaisussa ennen häitä. Vähän olin et WHAT?! :D :D

  VastaaPoista
 4. Mukana! En oo valkaissut, mutta monesti olen miettinyt. Hääpäiväksi ainakin haluaisin tehdä jonkinlaista valkaisua. :)

  VastaaPoista
 5. Mukana arvonnassa ! En oo kyllä koskaan kokeillut hampaiden valkaisua, ihan mielenkiinnosta kyllä joku kerta haluaisin valkaista vähän tuota rivistöä :D

  VastaaPoista
 6. Mukana! Hampailla on yllättävän iso rooli, kun katsoo juhlien jälkeen valokuvia ja toteaa taas "ohhoh, ompas meikäläinen taas niin maireena että". Hassua, että kynnet muistetaan laittaa, mutta legoja ei, jotka loistaa kuvissa useimmin näkyvämmällä paikalla kuin sormenpäät. Vaikken kahvia juo tai tupakkaa polta niin valkaisu olisi erittäin tervetullutta! Sillä vielä vähemmän hymyilyttää, kun joku toteaa, että keltainen hammasluu on terveempi! Aiemmin en ole mitään poppaskonsteja kokeillut, paitsi hammastahnan muodossa yrittänyt kovasti :)

  -eleelah@gmail.com

  VastaaPoista
 7. En ole valkaissut hampaitani, mutta nyt olen miettinyt hampaidenvalkaisua, sillä ensi vuonna pitäisi leveästi hymyillä alttarilla ja valokuvissa :D Kynä olisi hyvä testata siis ensi vuottakin varten!

  VastaaPoista
 8. En ole vielä valkaissut hampaitani, mutta kovasti ennen häitä sellainen on suunnitelmissa. Sitä ennen pitää vaan käydä jälleen paikkailemassa mahdolliset reijät ja poistamassa hammaskivi. Sulholle tietty samat hommat ;)

  Kynää en ole koskaan kokeillut, mutta mielellään kyllä testailisin :D

  VastaaPoista
 9. Mukaan arvontaan!
  En ole koskaan valkaissut, mutta mieli tekisi suorittaa moinen operaatio ennen häitä :)

  VastaaPoista
 10. Olen yrittänyt valkaista hampaitani apteekin hammastahnoilla sekä jollain halpiskynällä - onnistumatta kummassakaan. Olisi mielenkiintoista päästä testaamaan tämä! Suunnitelmissa olisi ennen häitä valkaista molempien meidän hampaat Crest white stripseillä.

  VastaaPoista
 11. Mielelläni kokeilen ekaa kertaa valkaisua, jos voittaisin.

  VastaaPoista
 12. Mä olen ostanut valkaisulappuja mutta en ole vielä kerennyt testaamaan niitä. sari.k-@luukku.com

  VastaaPoista
 13. Oi, mukana arvonnassa! Itse olen käynyt kerran hampaiden laservalkaisussa, mistä voi lueskella täältä. Myös tuollaista hampaidenvalkaisukynää on tullut kokeiltua, ja tykkäsin kyllä kovasti! :)

  VastaaPoista
 14. Oijoi, hampaiden valkaisu on tärkeä osa omaa kaunistautumista :) Muutaman kerran on tullut käytyä ja ah miten ihana hymy sen jälkeen hohtaakaan! :)

  http://idoidoidonow.blogspot.com

  VastaaPoista
 15. En ole koskaan kokeillut, mutta häitä varten varmasti valkaisen jollain tavoin. Olisi kiva kokeilla :)

  http://annsku-moi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 16. En ole koskaan itse kokeillut mutta monesti olen kyllä harkinnut! Kahvi tai tupakka ei oo mun hampaiden keltaisuuden takana, kokis sitäkin enemmän... Olis kyllä hauska kokeilla, auttaako tuollainen kynä superkalliiden hoitojen sijaan!

  katri.hl(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Mukana! :) Minä olen valkaissut hampaani kaksi kertaa Crest-hampaidenvalkaisuliuskoilla. Ovat näppärät ja tehokkaat ja eivät ainakaan minulle ole aiheuttaneet vihlontaa. Ajattelin valkaista niillä hampaani ennen hääpäivää.

  VastaaPoista
 18. Mukana myös!
  Empä ole koskaan valkaissut, mutta mukava lukea tästä aiemmista kommenteista aiheesta. Taidan kokeilla myös hääpäiväksi! :)

  VastaaPoista
 19. Olisi kiva kokeilla tuollaista kynää. Olen itse kokeillut joskus apteekin hammastahnoja huonolla menestyksellä. Omat hääni ovat ensi kesänä. Olisi halua valkaista ehkä jopa molempien hampaat häihin. :)

  VastaaPoista
 20. Olisipa mukavaa tuollaisen kun saisi! Itse en ole koskaan kokeillut mitään muita valkaisumenetelmiä, kuin kaupan pepsodentin jne hammastahnat, jotka eivät edes oikeasti valkaise mitään!

  http://projektiname.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 21. Mukana! :) En ole koskaan kokeillut vaikka monesti olenkin sitä miettinyt mutta kun on ollu vähän epävarma noitten suhteen että toimiiko. Minulla on aika keltaiset hampaat kun joskus jouduin pitämään noita hammasrautoja :S

  VastaaPoista