torstai 6. kesäkuuta 2013

Astiat buffettiin.

  Nyt meille on herkku-buffettia varten astiat kasassa. Itse herkkujakin on jo paripussia ostettu: 1 kg kovia imeskeltäviä karkkeja, wasabipähkinöitä ja kirpeitä omenatoffeita. Nuo omena toffeet oli pakko ostaa kun meidän lähi karkkikaupassa oli muuttomyynti ja tuon 1kg pussin sai eurolla. Vaikuttavat sellaisilta karkeilta, että säilyisivät hyvin, mutta pitää vielä koemaistaa karkit ennen esille panoa. :P

  Ensimmäistäkään lasipurkkia minun ei tarvinnut buffettia varten ostaa. Lähes kaikki ovat mummoni vanhoja ja loput omasta takaa.
 Lisäksi saan kaasoilta kaksi tälläistä hienoa purkkia lainaksi.


  Jonkin aikaa sitten bongasin aivan super ihanan idean Saanko eilisen blogista. Tämän nähtyäni olen keräillyt osia itse tehtyä tarjoiluastiaa varten ja tänään löysin viimeisen puuttuvan palasen. Sitten ei muuta kuin kuumaliima ja pikaliima esiin.

 Tarjoiluvadin kokonaiskustannukseksi tuli 2€. Rakastan kirppareita!
  Myös tämän tarjoiluvadin kaksi ylintä lautasta ovat perintöä toiselta mummoltani. Näin ollen tahdon ajatella, että kummankin mummoni henki on mukana häissä.

  Nyt vielä pitäisi keksiä mitä kaikkea täytettä näille astioille sitten laittaisi!

6 kommenttia:

 1. No hienohan tämä on! Ja tällainen kolmekerroksinen liee pysyvän pystyssä. Saitpa sen edullisesti kokoon! Ja näitä lisää!

  VastaaPoista
 2. Mikä tarjoiluvati!!! Ihana!! Ja niin kiva se että on muistoja/perintöä mukana! :)

  VastaaPoista
 3. Oo, onpa hieno tarjoiluvati!! :)

  VastaaPoista
 4. Ihan sairaan hieno tuo lautastarjotin! Weheei! :)

  VastaaPoista