keskiviikko 7. elokuuta 2013

Kimppuni! ♥

  Ensimmäinen oikea hääpostaukseni ja sen aloitan ihanasta kimpustani, joka oli rakkautta ensi silmäyksellä.

   Hää-aamun ensimmäinen asia oli kukkien nouto Turun Fiorista. Voin lämpimästi suositella kyseistä kukkakauppaa kaikille Turun seudun morsiammille. (Ja vinkkinä vielä, että CityShopparissa on ainakin viimeiset kaksi vuotta ollut tarjous hääkukista.

   Sulhaselle ja bestmanille oli tilattu vieheet, jotka bestman tuli noutamaan minulta aamupäivällä. Bestmanien vieheet olivat neilikasta ja harsokukasta, kuten sulhasenkin, mutta sulhasen vieheessä oli vielä freesiaa tuomassa näyttävyyttä.


   
Oman kimppuni kuvat puhukoot puolestaan. :)  Häiden jälkeen halusin kimpusta pysyvän muiston ja omasta mielestäni siitä tuli ihan kiva kuivattuna. Paitsi, että nyt kun katsoo tuohon tuoreeseen kimppuun verrtattuna tässä, niin kuivakimppu näyttää ihan kuolleelta ja kuihtuneelta. :P No mutta kun ei ole mitään mihin verrata niin kauniilta se keittiön pöydällä näyttää.
6 kommenttia:

 1. Oi! Todella kaunis kimppu! :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten kaunis kimppu sulla on ollut :) Kyllä taas kerran harmittaa sen oman kimppuni kohtalo.. :( Mut ehkä mä vielä joskus toivun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Tulee sellainen olo, että käännän veistä haavassa. :(

   No mutta onneksi se on kuitenkin vain kimppu! Tai en voi itse ainakaan sanoa, että hääpäivä olisi mitenkään ollut erilainen vaikka ei olisi ollut kimppua ollenkaan! :D

   Poista