maanantai 6. elokuuta 2012

Ensimmäinen hääpaikan katsastus

   Sain vihdoinkin kiinni naisen, joka vastaa Mannerlahden leirikeskuksen vuokraamisesta (tämä oli siis ensimmäinen paikka, jota ajattelimme mahdolliseksi hääpaikaksi). Kysellessäni ensi kesän mahdollisuuksista, sain vastauksen, että voit ensi vuoden alku kesällä soittaa uudestaan, kun seurakunta on tehnyt omat varauksensa. Se siitä sitten.
  Tänään menemme katsomaan Katariinan Pappilaa Turusta. Toivon todella, että paikka miellyttäisi sillä muuten en enää näe toivoa häitten järjestämiselle ensi kesäksi. 
  Jos paikka on kiva ja täyttää meidän muut kriteerit niin voi olla, että mies saa iloisen yllätyksen... Tästä sitten lisää myöhemmin, katsotaan nyt ensin miten asiat sujuvat.

Myöhemmin illalla:

  Paikka on nyt katsastettu. Oikein mukavalta vaikutti ja todella edullinen tuo pappila olisi, mutta siellä ei ollut kunnon tanssi tilaa. :( Huomenna soitetaan Maarian Pappilaan, jos perjantaina pääsisimme katsastamaan sitä. Nämä pappilat olisivat siitä idyllisiä, että olisivat lähellä kirkkoa eli mies saisi tahtonsa läpi ja meille tulisikin kirkko häät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti