perjantai 10. elokuuta 2012

HÄÄPÄIVÄ 20.7.2013 !

  Nyt se on sitten varmaa! Hääpaikaksi varasimme Katariinan Pappilan ja vihkiminen tapahtuu Katariinan kirkossa viiden aikaan! Tanssitilan ongelmaan olemme miettineet useampaa vaihtoehtoa ja kyllä me sen ongelman jotenkin ratkaisemme.

 
  Kävimme tänään myös katsomassa Maarian Pappilaa. Ulkoota rakennus oli ihana ja milijööltään, mutta sisältä aika sekava. Mies kiinnitti heti huomion eri pari tuoleihin, jotka olivat hänestä deal braker. x) Muutenkin tuo Maarian Pappila olisi ollut puolet kalliimpi. Sitten vielä Maarian kirkko; käytävän päällä oli niin ahdistava ja pelottava krusifiksi enkä ikinä itse voisi kävellä alttarille sen alta. :o

  Katariinan kirkko on pieni ja idyllinen. Ja Pappilan hinnaksi tulee n. 300e. Ja nyt kun minä annoin periksi kirkkohäiden suhteen niin vihkimisessä säästyy muihin menoihin 200e. Tämä todennäköisesti käytetään pitopalveluun.7 kommenttia:

 1. Jei, vihdoin ja viimein löyty blogi jossa sama hääpäivä meidän kanssa. Mites tää näin kauan onkin pysyny multa pimennossa :D

  http://oneprincessday.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Jee! Kiva kun ilmoitit blogistasi. Itsekkin olen saman päivämäärän jakaaja etsinyt. :)

  VastaaPoista
 3. Ihan mahtavaa että löysin blogisi! :) Olen myös Turusta ja häitä suunnitellaan vuodelle 2014. Olisin tuosta KAtariinan pappilasta kysellyt, että saako sinne siis tuoda oman pitopalvelun? Ja mites alkoholipolitiikka kyseisessä paikassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti blogista on iloa ja hyötyä. :)

   Oman pitopalvelun saa tosiaan tuoda ja alkoholipolitiikka on aika tiukkaa. Siitäkin saatiin kahdelta eri vahtimestarilta vähän eri mielipiteitä.

   Jos haluat niin voin mielelläni kertoa enemmän Pappilasta vaikka sähköpostilla. :)

   Poista
 4. Hei! Miten te ratkaisitte tanssimisen, kun pappilassa ei saa tanssia? Olin haaveillut häiden järjestämisestä Katariinan pappilasta, mutta tilavastaava oli todella töykeä puhelimesta ja oli melkoinen ylläri, että edes pöytien välissä ei saa pelkkä hääparikaan tanssia. Olisi kiva kuulla, pääsittekö tanssimaan häävalssia ja miten.

  VastaaPoista
 5. Mitä ihmettä! Onpas todella omituista! :o Kyllä meillä vaan tanssittiin pikkutunneille asti. :D Onkohan sitten säännöt muuttuneet tai voinee myös johtua siitä, että me asioitiin lähinnä kesätuuraajien kanssa, jotka vaihtuivatkin siinä koko ajan. Yhden kanssa oikeen mietittiin miten pöydät saa kätevästi järjestettyä niin, että on illalla sitten koko toinen huone tanssikäytössä.

  VastaaPoista
 6. Meille sanottiin, että pöytiä EI SIIRRELLÄ, ja pelkän hääparin tanssimiseenkin todettiin että ei käy, "kun SE EI KOSKAAN JÄÄ SIIHEN!!" Lisäksi täydennettiin, että tilaisuuden pitäisi sitten loppua kymmeneen mennessä, mikä ei meille olisi ongelma ollutkaan. Alkoholiakaan ei olisi saanut tarjota, mikä tosin olisi ollut meille myös ok. Taidetaan meidän häät tanssia ennemmin sitten vaikka Maarian pappilassa, kun Katariinan pappilasta on tehty näin hääystävällinen paikka ja asiakaspalvelukin on mitä on. :/

  VastaaPoista