keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Maailman ihanin sormus

...(jaetulla sijalla kihlani kanssa) on valmis! :) Kiitos Aito Kultasepänverstaan Timolle. Tämän kokemuksen jälkeen suosittelen lämpimästi muita morsiammia myös teettämään oman sormuksensa suoraan kultasepällä.

  Kokonaisuudessaan sormuksen teettämiseen aikaa meni n. 1,5kk. Ensimmäisen tapaamisen jälkeen kesti n. 2 viikkoa, että minut kutsuttiin katsomaan 3D-mallinnuskuvaa sormuksestani.  Sormuksesta oli kaksi eri värivariaatiota, joista valitsin mieleisemmän; kelta- ja valkokultaa molempia. Samalla sain sovittaa vahasta tehtyä mallia sormuksesta sormeeni, että näin koon sopivuuden kihlani kanssa.
Kun olin kuvan perusteella sormuksen hyväksynyt niin alkoi odotus, joka palkittiin.

  Tuntuu vaan niin vaikealta laittaa sormus laatikkoon odottamaan. :( Ja vielä vaikeampaa pitää se lupaus, etten mene kurkkimaan sormusta enää ennen häitä. :)
  Hintaa sormukselleni tuli "huimat" 480€. Eli budjetissa mentiin hieman yli (180€), mutta ei haittaa tippaakaan!  

  Alkuperäinen sormuksen budjetti tuli netistä löytämieni pitsisormusten hintojen mukaan. Kultaseppä kertoi, että näissä sormuksissa kaksivärisuus saadan aikaan usein kultaamalla.

  Satuhäissä muistaakseni eräs morsian sanoi, että sormus on se missä meidän häiden budjetissa tingitään. Ei sitä kukaan vieras kuitenkaan niin tarkkaan katso. Muutenkin olen vastaavanlaisia kommentteja kuullut aikaisemminkin. Enkä ihan ole näitä ymmärtänyt. Eihän ne vieraat katsokkaan vaan morsian/vaimo loppuelämänsä 24/7. Niin itse en tässä asiassa lähtisi tinkimään vaan mieluummin siinä karkkibuffetissa vaikka sitten. :D


5 kommenttia:

 1. On kaunis sormus, siro :) .sopii sun sormeen.
  En kyllä itsekään ymmärrä tuota ajattelutapaa, että ei sitä vieraat katso :D .no tietysti sitten, jos ei se morsiankaan sitä meinaa katsella, vaan ajatuksena on ostaa myöhemmin uusi paremmalla rahatilanteella (mutta kyseisen satuhääjakson katsottuani, en muista, että morsian oisi moista sanonut?)

  Itse tinkisin viinapuolesta. Se on ehkä turhinta mihin rahaansa voi käyttää (vaikka sitä meidän häissä tarjotaankin :D).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuossa uusimmassa jaksossa ollutkaan vaan jossain vanhemmassa tai saattoi olla myös neljät häät. Joku näistä hääohjelmista kuitenkin.

   Toi tietty voi olla totta, että ihmiset tarkoittaa juuri sitä, että menevät sitten myöhemmin ostamaan mieleisensä.

   Poista
  2. Juujuu, nimenomaan vanhemmassa jaksossa. Siinä oli se joku turha "bb-julkkis" :D ? Niille tais just olla tärkeempää, että viina ei lopu..

   Poista
 2. Onpas kaunis sormus, ihanan herkkä!

  VastaaPoista