keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Meillä on häämatka!

 3 päivän päästä häistä me otamme suunnan kohti Helsinki-Vantaata ja lennämme Alanyaan. Suuri kiitos anopille tästä häälahjasta! :) 
Häämatkalla yövymme omassa bungalowissa ihan meren tuntumassa. Ja sopivan kaukana keskustasta sekä suuremmista hälinä paikoista. Saamme siis helposti yhdistettyä rauhallisen romanttisen häämatkaoleskelun sekä kaupungin vilskeen ja yöelämän.

 Omat ennakkoluulot Turkkia kohtaan kyllä katosivat, kun lueskelin ja katselin kuvia aktiviteeteistä, joita pääsemme harrastamaan häämatkallamme. Turkin ihana puoli on sen edullinen hintataso. Ei tarvitse häälahjarahatilin hupenemisesta huolehtia.
Olen 5-vuotiaana ollut Turkissa ja ainut mitä koko reissusta muistan on tämä.
Ja sen, että tämä mudassa leikkiminen oli super hauskaa! :D Turkissa tekemistä ja nähtävää riittää niin paljon, että saa nähdä miten aika riittää.

3 kommenttia:

 1. Alanya oli kyllä siisti ja aurinkoinen paikka, oltiin siellä viime syksynä. Shoppailumahdollisuuksia oli ehkä enemmän kun nähtävyyksiä, mutta kun lähtee kaupungista kauemmas liikkeelle niin niitäkin varmaan löytyy!
  Hyvää matkaa!

  VastaaPoista
 2. Mä olin tyttöjen kanssa Alanyassa viime syyskuussa ja kaikki me ihastuimme paikkaan! Paikka on kaikkea muuta kuin mitä esimerkiksi Matkaoppaat-sarjassa annetaan ymmärtää. Ruoka oli hyvää ja edullista, ihmiset ystävällisiä eivätkä yhtään niin päällekäyviä kuin mitä oon kuullut. Toki ne sisäänheittäjät käyvät hermoon välillä, mutta niitä on joka paikassa!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista. :)

  Tosiaan mm. tuo Matkaoppaat-sarja on omallekkin kohdalle noita ennakkoluuloja maata kohtaan tuonut.

  VastaaPoista