sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Menu

  Nyt kaipaisin mielipiteitä! Ylihuomenna olisi tarkoitus käydä tulostamassa ohjelmakolmiot eli ruokalista pitäisi sitten lyödä lukkoon. Meillähän siis itse tehdään ruuat ja hääinfoon tulee vielä hienovarainen maininta, että ruokaa ei hirveästi tarjolla ole. Miltä siis kuulostaa;

Couscous-salaatti 


Lohi


Liha/kasvipyöryköitä ja Nakkeja


  Patonkeja
 Juustoja


Lopuski vielä kakkukahvit ja herkku-buffet!Miltäs kuulostaa? Jos tulisitte tälläisiin juhliin niin olisitteko tyytyväisiä vai pettyneitä?

 

11 kommenttia:

 1. Olisin kyllä erittäin tyytyväinen :) kaikki on tuttua, turvallista ja hyvää, niin että tällainen nirsoilijakin pystyisi kaikkea syömään :D . Itselleni juhlissa ei ruoka näyttele muutenkaan sitä pääasiaa. Mutta kuitenkin kun häistä kuulee puhuttavan, niin monelle ruoka on se juttu josta häät muistetaan. Itselleni taas olisi se tunnelma ja ohjelma ykkösasioita.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa kyllä tosi hyvältä! :) Vähän sellainen cocktail-tyylinen. Itse ehkä lisäisin sinne pari salaattia, mutta vieraana olisin oikein tyytyväinen tuollaisiin tarjoiluhin! ;)

  Tämä on itsellekin hyvä muistutus, että laatua tulee myös "pienessä" koossa. :)

  VastaaPoista
 3. Hyvältä kuulostaa! Pitäisikö olla esim. uusia perunoita ja niille joku pieni majoneesi-kermaviilikastike tai vastaavaa? Että saa sitten miehetkin mahaansa lisää täytettyä :)

  Me tehdään kanssa ruoat itse niin just salaatteja (yhtenä juuri toi couscous), lohta, patonkia ja possua ainakin. Juustoja ei tule kun ne maksaa niin paljon. Eli juuri saman tyylistä kylmää ruokaa.

  VastaaPoista
 4. Kyllä sopis mullekin, mun mielestä ei tarvi ollakaan miljoonaa eri vaihtoehtoo, eipä tuu syötyy itteensä niin ähkyyn et juhlamekon saumat ratkee :D Ei mut tosissaan, hyvältä kuulostaa :p

  VastaaPoista
 5. Varmasti hyvää. Itse lisäisin ehkä vielä paria erilaista salaattia, koska tykkään vaihtoehdoista.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikista kommenteista! Kiva kuulla ulkopuolisen korvin miltä nuo vaihtoehdot kuulostaa ja sain hyviä vinkkejä teiltä. :)

  VastaaPoista
 7. Hyvältä kuulostaa. Kuten Laurakin sanoi, niin ehkä yks tai kaks salaattia lisää, esim joku majoneesisalaatti, se on kuitenkin täyttävää ja edullista tehdä, ja voi tehä isommankin satsin kerralla, eikä tartte pelätä että pilalle menee vaikka muutaman päivän seisoisinkin jääkaapissa. Mutta on ehdottomasti herkullisen kuulonen menu, voisin hyvin tulla syömään. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo yhden salaatin ainakin tuohon vielä voisi lisätä. Taidan laittaa tuohon pöytäkolmion menuun vaan: "salaattia". Ei tarvitse päättää vielä, että minkälaisen salaatin tekee. :P

   Poista
 8. Oikein hyvältä kuulostaa. Minäkin lisäisin vaikka ihan perus-salaatin(salaatti, kurkku, tomaatti) ja siihen sekaan esim juustokuutioita ja jättäisin tuon juustotarjottimen kokonaan pois. Juustoja tarvitaan aika paljon 50 hengelle! Lisäisin ehkä mieluummin viipaloitua kylmää possunfileetä, tulee paljon edullisemmaksi.

  VastaaPoista
 9. Hei, vanha viesti mutta kommentoin silti. Kannattaisiko lisätä toinenkin ruokaisa salaatti, keitettyjä perunoita ja jotain lihaa kuten vaikka paahtopaistia ja kastiketta? Kaikki eivät syö kalaa niin olisi jokin muukin vaihtoehto. Entäs kasvissyöjät, jokin kasvisgratiini voisi olla heitäkin varten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kiva kun joku näitä vanhojakin juttuja jaksaa kommentoida! :)

   Makaroonisalaatti on tulossa vielä lisäksi ja kasvissyöjät eli veljeni saa niinkin erityistä kohtelua, että kysyn häneltä itseltään lähempänä mitä haluaa syödä! :P Ja salaatithan ovat myös kasvisvaihtoehtoja.

   Poista